HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό Δελτίο την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 27χρονη ημεδα...

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 27χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία της από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΗΔΔΕ,  διαπιστώθηκε ότι τη ρευματοδοτούσε παράνομα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 1,35 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της ίδιας ουσίας.

Σύλληψη τριών ημεδαπών  για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στα Σαγαϊικα της Δυτικής  Αχαΐας, τρεις ημεδαποί, (δυο γυναίκες -  ένας άνδρας), ηλικίας 46, 33 και 17 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΗΔΔΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Σύλληψη  δύο αλλοδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Σε συνέχεια του από 28-1-2018 Δελτίου Τύπου μας, που αφορούσε τη σύλληψη δυο αλλοδαπών, υπηκόων Λιβύης, για διάπραξη τριών κλοπών σε θαμώνες καταστημάτων, σας γνωρίζουμε  ότι όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει μια ακόμα κλοπή και συγκεκριμένα την 26-1-2018 τα ξημερώματα προσποιούμενοι τους θαμώνες σε καφετέρια αφαίρεσαν την τσάντα 25χρονης ημεδαπής, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, το κινητό της τηλέφωνο και αντικείμενα.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι  μετέβη σε κατάστημα λευκών ειδών στην Πάτρα, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού και αποπειράθηκε να αφαιρέσει από προθήκες του καταστήματος, λευκά είδη, μικρής χρηματικής αξίας.
Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος  ειδοποίησε τους αστυνομικούς, που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ σε σωματική  έρευνα που του ενήργησαν βρέθηκε στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε ως προϊόν κλοπής.

Σύλληψη μίας ημεδαπής και μίας αλλοδαπής για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και ψευδή ανωμοτί κατάθεση
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 19χρονη ημεδαπή και μια 30χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, διότι ενεργώντας από κοινού, προκειμένου να εκδοθεί δελτίο αστυνομικής ταυτότητας για την 30χρονη αλλοδαπή, προσκόμισαν στο Γραφείο Ταυτοτήτων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,  πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης 41χρονου ημεδαπού, προφασιζόμενες ότι η 30χρονη είναι μέλος της οικογένειας του, ενώ  η 19χρονη  που τη συνόδευε ως μάρτυρας, βεβαίωσε την ταυτοπροσωπία της.
Επισημαίνεται ότι στην κατοχή της 30χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα με ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούσαν την οικογενειακή μερίδα του 41χρονου ημεδαπού, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων της, προέκυψε ότι διαμένει παράνομα στη Χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.