Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 21-1-2017

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μιχόι Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχα...

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μιχόι Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε οκτώ γραμμάρια κάνναβης, την οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρυμμένη σε μεταλλικό συρτάρι.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και χρηματική ποινή 1.000  ευρώ, για ναρκωτικά.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς
Από τους αστυνομικούς τους Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής, απογευματινές ώρες της 19-01-2018 στον Αλισσό Δυτικής Αχαΐας κακοποίησε αδέσποτο ζώο συντροφιάς (σκύλο) τοποθετώντας αυτό σε τσουβάλι, με αποτέλεσμα να φέρει τραύματα στα άκρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.