HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

H νέα BMW X3 με φόντο τον Οδοντωτό, το Χιονοδρομικό και Πλανητέρου (ΦΩΤΟ)

Όπως είχαμε γραψει ( διαβάστε εδώ ), μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει και θα φωτογραφίσει τα νέα της μοντέλα στα Καλάβρυτα. ...

Όπως είχαμε γραψει (διαβάστε εδώ), μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει και θα φωτογραφίσει τα νέα της μοντέλα στα Καλάβρυτα. Πρόκειται για την BMW, που φωτογράφισε το νέο της μοντέλο BMW X3 με φόντο το σταθμό του Οδοντωτού, το Πλανητέρου και το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Την  φωτογράφηση έκανε ο Γιώργος Καραγιωργάκης και οι φωτογραφίες θα περιλαμβάνονται σε όλα τα περιοδικά και εντυπα για αυτοκίνητο ενω θα ακολουθήσει και η παρουσίαση ενός ακόμα νέου μοντέλου της BMW 
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει επίσημη παρουσίαση με την συμμετοχή 35 δημοσιογράφων στα Καλάβρυτα.
Δείτε φωτογραφίες 

Η βάση της νέας X3 είναι το επίσης νέο πλαίσιο CLAR της μάρκας, που πέρα από όλα τα άλλα όπως την αυξημένη ακαμψία, εξασφαλίζει και μια μείωση του βάρους έως και κατά 55 κιλά σε σχέση με την προκάτοχό της. Κι αυτό παρόλο που έχουν αυξηθεί οι εξωτερικές της διαστάσεις, μιας και το μήκος της φτάνει τα 4,708 μέτρα (πλάτος 1,897 και ύψος 1,676 μέτρα).
Αισθητικά η νέα Χ3 είναι το πρώτο SUV της BMW που υιοθετεί τη νέα «τρισδιάστατη» μάσκα της εταιρείας, ενώ η εμφατική εμπρός εικόνα της ολοκληρώνεται από τους ενεργούς LED προβολείς και τα νέα φώτα ομίχλης που συμβάλλον στη συνολικά σπορ εμφάνιση. Μαζί με τη σημαντική κλίση της οροφής προς τα πίσω, τα τονισμένα φτερά αλλά και το έντονο ανάγλυφο με τις τονισμένες ακμές.
Από περισσότερες ακμές, για να υπάρχει μια αλληλουχία με το εξωτερικό, χαρακτηρίζεται και ο εσωτερικός σχεδιασμός που κατά τα άλλα ακολουθεί πιστά το πρόσφατο στυλ των BMW. Οι χώροι, χάρη στην αύξηση του μεταξονίου κατά 55 χιλιοστά στα συνολικά 2.864, είναι πλέον ακόμα πιο μεγάλοι, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές. Μάλιστα η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ κυμαίνεται από τα 550 ένα και τα 1.600 λίτρα ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων, που διπλώνουν ασύμμετρα και σε τρία τμήματα (αναλογία 40:20:40).
Αναβαθμισμένη είναι τόσο η ποιότητα κατασκευής και τα υλικά που χρησιμοποιούνται όσο και η πολυτελής διάσταση, ενώ ο εξοπλισμός μπορεί να περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως π.χ. έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ένα μεγάλο έγχρωμο Head Up Display, τριζωνικό κλιματισμό, μεγάλη πανοραμική οροφή, κρυφό φωτισμό που μπορεί να αλλάζει αποχρώσεις, καθώς και ένα ακόμα πιο εξελιγμένο σύστημα infotainment με οθόνη 10,2 ιντσών. Ο έλεγχος του οποίου μπορεί να γίνεται τόσο φωνητικά όσο και με χειρονομίες όπως στις σειρές 5 και 7, ενώ πλήρεις είναι οι δυνατότητες διασύνδεσης smartphones.
Εξίσου πλήρης είναι και η γκάμα των διαθέσιμων συστημάτων υποβοήθησης, ενώ εκτός από τις τρεις γραμμές εξοπλισμού xLine, Luxury Line και M Sport -η τελευταία διαφοροποιείται έντονα προς το πιο σπορ χάρη στα αεροδυναμικά της βοηθήματα, τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα αλλά και τις επεμβάσεις στο εσωτερικό της- υπάρχουν και πολλές δυνατότητες προσωποποίησης.
Το εσωτερικό της νέας X3 έχει πιο έντονες ακμές προκειμένου να υπάρχει και μια συνέχεια με τον εξωτερικό σχεδιασμό, ενώ συνολικά εμφανίζεται αναβαθμισμένο από όλες τις απόψεις. Των χώρων συμπεριλαμβανομένων. Πηγή: BMW.
Η X3 θα είναι αρχικά διαθέσιμη αποκλειστικά ως τετρακίνητη και στις εκδόσεις xDrive20d, xDrive 30i, xDrive 30d και X3 M40i. Η xDrive20d κινείται από τον turbo diesel των 2.000 κυβικών και των 190 ίππων της μάρκας, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας της xDrive30d είναι 6κύλινδρος 3.000 κυβικών με 265 ίππους. Εξακύλινδρος 3.000 κυβικών είναι και ο κινητήρας βενζίνης των 252 ίππων της xDrive30i, ο οποίος εξασφαλίζει ένα 0-100 σε 6,0 δεύτερα και μια τελική 220 χλμ./ώρα.
Η κορυφαία X3 M40i κινείται από τον εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 3.000 κυβικών και των 360 ίππων, έχει να επιδείξει πολύ καλές επιδόσεις (0-100 χλμ./ ώρα σε 4,8 δεύτερα, τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα), καθώς και ειδική ρύθμιση στο σύστημα ευστάθειας DSC που αφήνει περισσότερες ελευθερίες στον οδηγό της. Παράλληλα το στάνταρ αυτόματο κιβώτιό της των 8 σχέσεων έχει και λειτουργία Launch Control!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.