Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ντιναμό Κιέβου στο δρόμο της ΑΕΚ

Με την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου κληρώθηκε η ΑΕΚ στη φάση των «32» του Europa League και παρότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι το φαβορί το...

Με την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου κληρώθηκε η ΑΕΚ στη φάση των «32» του Europa League και παρότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι το φαβορί του ζευγαριού, έχουν όλα τα φώτα για να περάσουν στους «16» της διοργάνωσης.
Η Ένωση αντιμετωπίζει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μια ουκρανική ομάδα και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 15 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 22, στο «ΝΣΚ Ολυμπίσκι».

Η δευτεραθλήτρια Ουκρανίας, πίσω από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, των Μποκανί, Χατσερίντι, Βίντα κι άλλων, τερμάτισε πρώτη στη φάση των ομίλων του Europa League με 2 νίκες εντός (3-1 την Σκερντεμπέου, 4-1 την Παρτιζάν), άλλες τόσες εκτός (1-0 την Γιουνγκ Μπόις, 3-2 την Παρτιζάν), 1 ισοπαλία (2-2 με την Γιουνγκ Μπόις εντός) και 1 ήττα (3-2 με την Σκεντερμπέου στην Αλβανία).

Αναλυτικά τα ζευγάρια

Ντόρτμουντ - Αταλάντα 
Νις - Λοκομοτίβ Μόσχας
Κοπεγχάγη - Ατλέτικο Μαδρίτης
Σπαρτάκ Μόσχας - Αθλέτικ Μπιλμπάο
ΑΕΚ - Ντιναμό Κιέβου
Σέλτικ - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Νάπολι - Λειψία
Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Λυών - Βιγιαρεάλ
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Σάλτσμπουργκ
Παρτιζάν - Πλζεν
Στεάουα Βουκουρεστίου - Λάτσιο
Λουντογκόρετς - Μίλαν
Αστάνα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Έστερσουντ - Άρσεναλ
Μαρσέιγ - Μπράγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.