HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αστυνομικός σκότωσε παιδί, γυναίκα, πεθερά και αυτοκτόνησε

Τραγωδία πριν από λίγο στους Αγίους Αναργύρους Αθήνας.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο διαμέρισμα οικογένειας, στην οδό Ευριπί...

Τραγωδία πριν από λίγο στους Αγίους Αναργύρους Αθήνας. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο διαμέρισμα οικογένειας, στην οδό Ευριπίδου, αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του, την πεθερά του και το 3,5 ετών παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Στο σημείο της τραγωδίας μεταβαίνουν αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής.

Νεότερη ενημέρωση
Ο δράστης και αυτόχειρας ανήκε στην οργανική δύναμη της Βουλής και ήταν αποσπασμένος από το 1996 στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, χθες ο 42χρονος ήταν με τον κ. Σημίτη και δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε. Όσον αφορά την ψυχική κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τεστ καταλληλότητας το 2011.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 14:00 από συγγενείς, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, καθώς η σύζυγος του 42χρονου που ήταν δερματολόγος δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της. Γιατρός ήταν και η πεθερά τού δράστη και αυτόχειρα.

Η αστυνομία θεωρεί πιθανό οι δολοφονίες και η αυτοκτονία του αστυνομικού να έγιναν το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.