HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Αϊ Βασίλης, δώρα και τραγούδια στην γιορτή του Νηπιαγωγείου

Σε κλίμα γιορτινό, χαρούμενο και ζεστό -παρά τον έντονα χειμωνιάτικο καιρό- πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείο...

Σε κλίμα γιορτινό, χαρούμενο και ζεστό -παρά τον έντονα χειμωνιάτικο καιρό- πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου Κλειτορίας την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου το πρωί. Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια ''ζωντάνεψαν'' στη σκηνή μέσα από τους μικρούς μαθητές και στόλισαν το δέντρο λέγοντας το καθένα τη δική του ιστορία! Μπάλες, γιρλάντες, φωτάκια, καμπανούλες, σφυρίχτρες κι άλλα πολλά παιχνίδια, μας μετέδωσαν τη χαρά των Χριστουγέννων και γέμισαν τη σκηνή με χρώματα! Συγχαρητήρια στις τρεις ικανότατες Νηπιαγωγούς του σχολείου, κα Μπαρλογιάννη-Λερά Πέπη, κα Κανελλάκη Άννα και κα Πάλλα Βασιλική, όχι μόνο για τη γιορτή, αλλά και για το συνολικό τους έργο.
Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα δωράκια από τον Άγιο Βασίλη εκ μέρους του Συλλόγου και γλυκά για όλους, που προσέφεραν οι γονείς των μαθητών, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ! Καλές γιορτές σε όλους! 
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων Δημ. Σχ. Και Νηπ/γείου Κλειτορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.