Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πετροπόλεμος, μολότοφ και ένταση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ένταση επικρατεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση εννέα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέ...

Ένταση επικρατεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση εννέα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008.
Πετροπόλεμος αλλά και μολότοφ πέφτουν στην περιοχή των Εξάρχειων, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει χρήση δακρυγόνων.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20:00 αφότου έφτασε η πορεία στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα όπου δολοφονήθηκε το 2008 ο Αλ. Γρηγορόπουλος.
Μία ομάδα που βρισκόταν από πριν στην πλατεία Εξαρχείων έβαλε φωτιές σε κάδους και στη συνέχεια κατέβηκε στην οδό Στουρνάρη όπου επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στο σημείο εκείνο.

Ένταση και επεισόδια σημειώνονται και στη Θεσσαλονίκη, μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Ομάδα ατόμων που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο, αποσπάστηκαν από την πορεία και κατευθύνθηκαν στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο ύψος του κτηρίου της παλιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, όπου άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα. Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ κατά διαστήματα σημειώνονται αψιμαχίες.
από: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.