Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Τοποθέτηση του Δημάρχου Καλαβρύτων στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ που διεξάγεται στα Ιωάννινα, μίλησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γιώργος Λαζουράς.  ...

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ που διεξάγεται στα Ιωάννινα, μίλησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γιώργος Λαζουράς. 
Ο κος Λαζουράς, στην τοποθέτησή του, τόνισε την ανάγκη του εκσυχρονισμού και της απλούστευσης των θεσμών, που ορίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση, με στόχο την ευημερία των πολιτών.
Μίλησε επίσης για την ανάγκη της ευελιξίας των Δήμων μέσα από δύο κύριους άξονες, την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ είπε ναι στην εκχώρηση αρμοδιοτήτων στους Δήμους αλλά με τους αντίστοιχους πόρους. Καταλήγοντας τόνισε την ανάγκη της ανακατανομής των πόρων με την δέουσα προσοχή στους ορεινούς Δήμους.
Μαζί με το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ Γιώργο Λαζουρά στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, παραβρίσκονται και ο βοηθός Δημάρχου, Νίκος Μαγκαφάς, ο δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Ζυγούρας και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου, Χρύσα Παπαδάτου
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή του:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.