HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σκόνταψε η ΑΕΚ - Πέρασε ο ΠΑΟΚ - Τα στιγμιότυπα

Η ΑΕΚ "σκόνταψε" κόντρα στον Απόλλωνα Στο πρώτο ματς με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να απ...

Η ΑΕΚ "σκόνταψε" κόντρα στον Απόλλωνα
Στο πρώτο ματς με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να αποσπάσει μια σπουδαία ισοπαλία (0-0) στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία πλέον περιμένει τα αποτελέσματα των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για να μάθει σε ποια θέση θα τερματίσει στο τέλος του πρώτου γύρου της Super League Σουρωτή.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (56΄ Χριστοδουλόπουλος), Μπακάκης, Γκάλο, Σιμόες, Γαλανόπουλος (66΄ Κλωναρίδης), Αραούχο, Λιβάγια, Μπακασέτας (52΄ Κονέ).
Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος (83΄ Μπιτζιμίν), Αλμπάνης, Ελμπάζ (59΄ Καστιγέχος), Ανιέτε (72΄ Μενδρινός), Παπάζογλου, Χουάρες, Κούρος, Μπαρτολίνι.

Επαγγελματική νίκη και κορυφή για ΠΑΟΚ
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στη Super League για το 2017, καθώς νίκησε 1-0 τον Πλατανιά στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, και «έπιασε» -έστω και προσωρινά- την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στον «Δικέφαλο του βορρά» πέτυχε ο Μαλεζάς στο 56΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.