HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Α.Ε.Καλαβρύτων υποδέχεται τον Αίαντα Συμπολιτείας

Τον Αίαντα Συμπολιτείας υποδέχεται το Σάββατο στις 4μμ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Κ. στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τον ...

Τον Αίαντα Συμπολιτείας υποδέχεται το Σάββατο στις 4μμ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Κ. στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τον Γ΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.
Η ομάδα των Καλαβρύτων μετά την νίκη επί του Κεραυνού την προηγούμενη αγωνιστική (1-0), θέλει να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα. Βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς (3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 5 ήττες) και εντός έδρας έχουν 3 νίκες (Θύελλα Αιγείρας 4-0, Αργυρά 5-0, Κεραυνό 1-0) και 2 ήττες (Φλόγα Ροδιάς 1-3, Α.Ε Δρεπάνου 1-2).
Η ομάδα του Αίαντα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συλλέξει 2 βαθμούς (2 ισοπαλίες, 8 ήττες) και εντός έδρας έχουν 2 ισοπαλίες (Ακράτα 0-0, Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-0) και 3 ήττες (Α.Ε. Δρεπάνου 0-4, Κεραυνός 2016 0-1, Ζήρια/ΤΑΔ’93 0-1, Διακοπτό 1-2).
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καδδάς με βοηθούς τους κ.κ. Τσούτση και Αβραμόπουλο.

Στην Ακράτα το Σκεπαστό:
Στο γήπεδο της Ακράτας θα αγωνιστεί το Σάββατο 2/12 η ομάδα του Σκεπαστού που θα αντιμετωπίσει στις 3 το μεσημέρι την τοπική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.