HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ακάθεκτη η Παναχαΐκή - Νίκησε και την Δόξα Δράμας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα γκολ του Αποστολόπουλου στο 27΄η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Fo...

Με ένα γκολ του Αποστολόπουλου στο 27΄η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα της Πάτρας κατάφερε να πάρει τη νίκη που την ανεβάζει στη βαθμολογία, φτάνοντας τους «μαυραετούς» και κάνοντας όνειρα για μια άνοδο που την ψάχνει εδώ και πολλά χρόνια. 
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με το σουτ πάνω στην κίνηση του Αποστολόπουλου, σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες και ιδιαίτερες στιγμές μέχρι εκείνη την ώρα, ενώ στην συνέχεια διατήρησαν τον έλεγχο του ματς μη επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να απειλήσουν ιδιαίτερα. 
Η Δόξα Δράμας προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας σημαντική ευκαιρία σε πλασέ του Σπυρόπουλου που έβγαλε με τα πόδια ο Βρονταράς και στη συνέχεια πίεσε, χωρίς όμως να φτάσει στην ισοφάριση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.