HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απαντητική επιστολή Α.Ε. Καλαβρύτων για την παραίτηση μέλους

Σχετικά με την επιστολή παραίτησης του μέλους του Δ.Σ. της Α.Ε.Καλαβρύτων και διατελέσαντα Ταμεία της ομάδας, κ.  Θεοδώρου Παπαδόπουλου,...

Σχετικά με την επιστολή παραίτησης του μέλους του Δ.Σ. της Α.Ε.Καλαβρύτων και διατελέσαντα Ταμεία της ομάδας, κ.  Θεοδώρου Παπαδόπουλου, το Δ.Σ. του σωματείου μετά από απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων για τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος της ΗΔ στο οποίο αναφέρονταν σε δημοσίευμα του μέλους του ΔΣ και πρώην (παραιτηθέντος) Ταμία της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλου Θεόδωρου, Συνταξιούχου Αστυνομικού, αναφέρθηκε στο ότι δεν έχει ληφθεί στην αλληλογραφία (ηλεκτρονική ή ταχυδρομική της ομάδας) επιστολή του κ Παπαδόπουλου σχετικά με τα όσα δημοσιεύτηκαν σε τοπικό ιστότοπο του οποίου συνδιαχειριστής είναι ο ίδιος. Ο κ Βασιλόπουλος ανέφερε ότι του είπε, ότι την έχει στείλει στο e-mail του Σωματείου, κάτι όπως που με επιτόπου έλεγχο ενώπιον του ΔΣ,  του Γραμματέα κ Φλογερά διαπιστώθηκε ότι δεν είχε σταλεί. Την επιστολή τελικά, παρέδωσε ο κ Βασιλόπουλος στο Δ.Σ. του σωματείου.
Το ΔΣ επί της ουσίας των αναφερομένων, του κ Παπαδόπουλου Θεόδωρου, μετά από συζήτηση,  διατυπώνει την ακόλουθη θέση:
1.   Ήταν εμφανές, τόσο από τη λειτουργία του παραιτηθέντος όσο χρονικό διάστημα υπήρξε Ταμίας, όσο και στη συνέχεια ως Σύμβουλος, ότι η παρουσία του στην Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων είχε άμεση συσχέτιση με την επαγγελματική σχέση της συζύγου του ως γυμνάστριας στα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής, ειδικά καθ’ όσο διάστημα ως Ταμίας είχε άμεση σχέση με την οικονομική διάσταση των ζητημάτων, πληρωμών, αποδόσεων εγγραφών σε βιβλία κ.λ.π.
2.   Σε ότι αφορά τα πολλά που γράφει για τη δημιουργία «αστυνομικού» μυστηριακού περιβάλλοντος γύρω από θέματα της ομάδας, δεν νομίζουμε ότι αξίζει καμία απάντηση αφού στο μικρόκοσμο της καθημερινότητας αλλά και στους εμπλεκόμενους γύρω από τα θέματα του τοπικού Αθλητικού μας Σωματείου, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ το ποιόν ενός εκάστου εκ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και την διαχρονική αφειδώλευτη και ανιδιοτελή προσφορά στην ανάπτυξη του Αθλητισμού αλλά και στο «αθλητικό ιδεώδες».
3.   Υπό τις παρούσες εξελίξεις η παραίτηση του κ Παπαδόπουλου Θεόδωρου,  αποτελεί λυτρωτικό στοιχείο για τη λειτουργία του Σωματείου και το ΔΣ του εκφράζει τις ευχαριστίες για την απόφαση του αυτή.

Ολοκληρώνοντας τη θέση του, το ΔΣ έχει να σημειώσει υπό μορφή τίτλου «Κρείτον το σιγάν» και οι νοώντες, νοήτωσαν.

Ως επιμύθιο να σημειώσουμε ότι θεωρούμε αυτονόητο ότι ο κ Παπαδόπουλος Θεόδωρος του Νικολάου οφείλει την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων του από την περίοδο που διετέλεσε Ταμίας, για την οποία ο ίδιος είχε πει ότι θα τακτοποιήσει προ τριμήνου τουλάχιστον.
Αναμένουμε την ανταπόκριση. Οι «τιμητές» πρέπει πρώτα οι ίδιοι να είναι «κρυστάλινοι»
Για την Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Ο Πρόεδρος       Ο Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης                            Ευθύμιος Φλογεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.