Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Βιωματικό Εργαστήριο για τους εκπαιδευτικούς των Καλαβρύτων στο ΚΠΕ

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας-Ακράτα ς διοργάνωσε με επιτυχία, στα πλαίσια των φετινών προγραμματισμένων δραστηριοτήτ...

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας-Ακράτας διοργάνωσε με επιτυχία, στα πλαίσια των φετινών προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του, μονοήμερο βιωματικό Σεμινάριο - Εργαστήριο, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας, τη Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ στην Κλειτορία. Το σεμινάριο απευθυνόταν σε 40 εκπαιδευτικούς των παραπάνω Διευθύνσεων που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες του Δήμου Καλαβρύτων και είχε ως θέμα:
«Γνωρίζω, συμμετέχω και κινητοποιούμαι για το Σχεδιασμό και την Υλοποίηση Προγραμμάτων για το Περιβάλλον και την Αειφορία.»
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί να επιμορφωθούν γύρω από βασικές εννοιολογικές και μεθοδολογικές προσεγγίσεις και σε βιωματικές μεθόδους και τεχνικές της Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία, με άξονα τα πεδία της περιοχής του Εθνικού Πάρκου Χελμού-Βουραϊκού. Ακόμη, η ανάδειξη της σημασίας υλοποίησης Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε Προστατευόμενες Περιοχές, και η αξιοποίηση βιωματικών τεχνικών και μεθοδολογιών της Π.Ε. για το σχεδιασμό και την υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για τις περιοχές αυτές.
Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν για τη θετική τους διάθεση και την όμορφη συνεργασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.