HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Παλικάρια στην βροχή - Τούς στέρησαν ότι δικαιούνταν...

....τι δείχνεις ρε... Μπορεί να είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, μπορεί να είναι αήττητη, μπορεί να νίκησαν, αυτή που ήταν όμως ΟΜ...

....τι δείχνεις ρε...
Μπορεί να είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, μπορεί να είναι αήττητη, μπορεί να νίκησαν, αυτή που ήταν όμως ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν η Α.Ε.Καλαβρύτων. Μέσα στην ασταμάτητη νεροποντή, ο ομάδα των Καλαβρύτων, έπαιξε με πάθος, δύναμη και αγωνιστικό προσανατολισμό αλλά έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που μετουσίωσε σε γκολ, δύο από τις πέντε ευκαιρίες που της δόθηκαν, ενώ τα Καλάβρυτα, έβαλαν δύο στις δέκα ευκαιρίες που δημιούργησαν, με το ένα να ακυρώνεται με αδικαιολόγητη απόφαση του επόπτη Αναγνωστόπουλου.
Η προσπάθεια των παιδιών των Καλαβρύτων, συγκινητική, μέχρι το τελευταίο λεπτό και είναι άδικο, να μην έχουν τον στοιχειώδη σεβασμό από τα όργανα της διαιτησίας.


Το παιχνίδι 
Στο δεύτερο μόλις λεπτό, ο Δημόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ψαθόπυργου μετά από εξαιρετικό συνδυασμό, αλλά το δυνατό σου που έπιασε πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 9' λεπτό σουτ του Θ.Αναγνωστόπουλου στο ύψος της μικρής περιοχής, πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 11' ήρθε το πρώτο γκολ για τον Ψαθόπυργο, όταν σε αντεπίθεση ο Φράγγος βρέθηκε απέναντι στο Λέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λέση. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 15' ο ίδιος παίκτης σε εκτέλεση φάουλ πήρε την κεφαλιά, σημειώνοντας το 0-2. 
Η ομάδα των Καλαβρύτων, βγήκε μπροστά, πίεσε, αρκετά χάνοντας ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του 30' όταν σε εξαιρετικό σουτ του Παπαδόπουλου, ο τερματοφύλακας, του Ψαθόπυργου με εντυπωσιακή εκτίναξη έβγαλε την μπάλα από το αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του. 
Στο 41΄ήρθε η φάση που δυναμίτισε τον αγώνα. Σε σέντρα του Σταματόπουλου, ο Θ. Αναγνωστόπουλος από καθαρή θέση, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ψαθόπυργου. Προς έκπληξη όλων, ο επόπτης Αναγνωστόπουλος σήκωσε οφσάιτ. Παίκτες, πάγκος, κερκίδα στο... πόδι, ακόμα και τους παίκτες του Ψαθόπυργου να μένουν ικανοποιημένοι μεν, έκπληκτοι δε...
Το β΄ημίχρονο
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κωστή Βλάχου, κατάφερε γρήγορα να μειώσει στο σκορ με ένα από τα πλέον εντυπωσιακά τέρματα που έχουν σημειωθεί. 

💣Η γκολάρα 
ο σκόρερ Λέσης
Ο τερματοφύλακας των Καλαβρύτων Γιάννης Λέσης εκτελώντας ελεύθερο,  έδωσε τόση δύναμη στην μπάλα που έφτασε στην αντίπαλη εστία και κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημειώνοντας και το πρώτο γκολ στην καριέρα του 
Η Α.Ε.Κ. συνέχισε δυνατά στο βαρύ τερέν, για την ισοφάριση,  με καλή κυκλοφορία δημιουργώντας συνεχής κινδύνους και με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται, να δίνουν χώρο και να παίζουν με αντεπιθέσεις. Σε δύο περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς αλλά δεν τα κατάφεραν.
Χαρακτηριστικό του άγχους των φιλοξενουμένων οι δύο αλλαγές για να παγώσει ο χρόνος στο 91΄και 92΄
Συνοψίζοντας, το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία και αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η ομάδα των Καλαβρύτων

💪MVP
Από την ομάδα των Καλαβρύτων δεν υστέρησε κανείς και ήταν όλοι συγκινητικοί. Ένας όμως ήταν πραγματικό "άτι" και αυτος ήταν ο Θοδωρής Κουτρουμάνης. 
O MVP Θ.Κουτρουμάνης

👀Η Διαιτησία
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μέρμηγκας με βοηθούς τους Αναγνωστόπουλο και Θανελά. Μέρμηγκας και Αναγνωστόπουλος ήταν οι ίδιοι που συμμετείχαν στην "σφαγή" της Ροδιάς. Η ΑΕΚ τελευταία στιγμή δεν έκανε αίτηση εξαίρεσης για την συμμετοχή των συγκεκριμένων διαιτητών, θεωρώντας οτι δεν θα επαναλάβουν σοβαρά λάθη... Έπεσαν όμως έξω. ο Επόπτης Αναγνωστόπουλος υπέπεσε στο σοβαρό λάθος στην ακύρωση του τέρματος των Καλαβρύτων και από εκεί και πέρα έχασε τελείως το παιχνίδι και τις φάσεις, ο δε Μέρμηγκας χαρίστηκε στο 38' σε απόβολή με δεύτερη κίτρινη σε παίκτη του Ψαθόπουργου και για να... ισοφαρίσει, χαρίστηκε στον Δημόπουλο αφού δεν έβγαλε κόκκινη για επικίνδυνο τάκλιν στο 91'.      

Για τα Καλάβρυτα έπαιξαν:
Λέσης, Τζόβολος (72' Καλαμαράς), Μπαχάς 65' Γ.Αναγνωστόπουλος), Ντάλας, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Σταματόπουλος, Παπαδόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμάνης, Γκεράρντ (82' Τζαβαλάς) 
Τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα
Ακράτα – A.E. Δρεπάνου 1-3 (65΄ Πιχλίνσκι / 41΄, 89΄ Αναγνώστου, 57΄ Παπαδιονυσίου)
Φοίνικας Σαλμενίκου – Σκεπαστό 4-1 (11΄ Χαρ. Ραμπαβίλας, 32΄ Χαρ. Μαρής, 61΄ Μπουλούμπασης, 66΄ Θεοφανόπουλος / 74΄ πεν. Σταθόπουλος)
Κεραυνός 2016 – Φλόγα Ροδιάς 2-3 (21΄, 52΄ Γιάχα / 12΄, 83΄ Κατσαούνης, 47΄ Τσιαντομένικο)





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.