HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με εξαιρετικό ποδόσφαιρο τα Καλάβρυτα επιβλήθηκαν του Αίαντα - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο η Α.Ε.Καλαβρύτων επιβλήθηκε του Αίαντα Συμπολιτείας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων με 3-0 στα πλαίσια ...

Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο η Α.Ε.Καλαβρύτων επιβλήθηκε του Αίαντα Συμπολιτείας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων με 3-0 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής για τον Γ΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.
Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό η ομάδα του Κωστή Βλάχου πήρε το "τρίποντο"συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα πλέον και εμφανή τα σημάδια της σοβαρής και σκληρής δουλείας που γίνεται στα Καλάβρυτα.
Η Α.Ε.Κ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε τους αντιπάλους, είχε την κατοχή παίζοντας άλλοτε από τον άξονα και άλλοτε από τις πλευρές. Η μεγάλη φάση ήρθε στο 24' με τον Αλεξόπουλο να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Αίαντα. Στο 29' ήρθε το γκολ με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο που βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και το πλάσαρε με ψυχραιμία. Ο επιθετικός μονόλογος των Καλαβρύτων συνεχίστηκε, χωρις μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο να αλλάξει το σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως σταμάτησε το πρώτο. Κατοχή, πολύ καλή κυκλοφορία για την ΑΕΚ και αρκετές φάσεις. Στο 59' ήρθε το δεύτερο τέρμα, όταν ο Δημόπουλος βρέθηκε στην περιοχή προσπάθησε να πλασάρει αλλά τον... πρόλαβε ο αντίπαλος αμυντικός (Παπουτσής) ο οποίος έστειλε την μπάλα στην εστία του. Από κει και πέρα τελείωσε και το παιχνίδι με τα Καλάβρυτα να επιτίθενται κατά κύματα χωρίς και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Στο 93' λεπτό ήρθε το τρίτο τέρμα για την ΑΕΚ. Αλεξόπουλος και Κουτρουμάνης έπαιξαν έξυπνα στο κόρνερ με τον τελευταίο να βγάζει την σέντρα και το Παπαδόπουλο να εκτελεί από το σημείο του πέναλτι γράφοντας το τελικό 3-0

Συνθέσεις:
💥Α.Ε.Καλαβρύτων (Κωστής Βλάχος) Λέσσης, Τζόβολος, Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντάλλας, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος (83' Κοντογιώργης), Σταματόπουλος (66' Κουτρουμάνης), Θ. Αναγνωστόπουλος (67' Καλαμαράς), Γ. Αναγνωστόπουλος, Καμπεράι (73' Τσαβαλάς)

💥Αίας Συμπολιτείας (Λεωνίδας Κατσαρέλιας) Χαγιαχ, Λελούδας (83' Νικολακόπουλος) Καραϊσκος, Παπουτσής (76' Ξυρουχάκης), Ζάππης, Σταματόπουλος, Ρίκα, Χριστόπουλος, Αγγελάκης (67' Ξηρός), Σκούτας, Φιλιππάτος (46' ΧρυσανΘόπουλος) 

Η διαιτησία
😍Άριστη η διαιτησία του κ. Καδδά και των βοηθών του κ.κ. Τσούτση και Αβραμόπουλο.

Παραλειπόμενα
💨Η αναμέτρηση έγινε κάτω από δυνατό άνεμο που δυσκόλευε αρκετά και τις δύο ομάδες.
👦Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα της Α.Ε.Κ. για τον Θανάση Κοντογιώργη, τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από τον Πριόλιθο ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 83'
👯Για άλλη μια αγωνιστική δεν υπήρξε υστερήσας με όλους του παίκτες να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Δύο όμως ξεχώρισαν ιδιαίτερα. Ο ένας ο Διονύσης Τζόβολος που όργωνε την δεξιά πτέρυγα, ηταν απροσπέλαστος στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά και δημιουργικός όταν έβγαινε μπροστά Μάλιστα στο 80" έκανε μια κούρσα διασχίζοντας με ταχύτητα όλο το γήπεδο και έβγαλε σέντρα - μισό γκολ αλλά η ευκαιρία χάθηκε (δείτε το βίντεο που ακολουθεί). Ο δεύτερος ήταν ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος που εκτός από το τέρμα που πέτυχε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα, ήταν σε όλες τις φάσεις, με πολύ ενέργεια και ουσία.
😎Οι εξαιρετικοί Γιώργος Αναγνωστόπουλος και Χρύσανθος Αλεξόπουλος έπαιξαν και οι δύο με πόνους. Ο πρώτος στο γόνατο, και ο δεύτερος στην μέση.
👬Εγκάρδια ήταν η συνάντηση των δύο προπονητών Λεωνίδα Κατσαρέλια του Αίαντα και Κωστή Βλάχου των Καλαβρύτων αφού υπήρξαν συμπαίκτες στην Θύελλα Αιγίου.  
  



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.