HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ

Επίσκεψη στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο,  πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων . Τα...

Επίσκεψη στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων. Τα μέλη του συλλόγου, προσέφεραν, γαλακτοκομικά προϊόντα (προσφορά της εταιρίας "Κόμη") και γλυκά για τους γέροντες και τις γερόντισσες του ιδρύματος, αλλά κυρίως χάρισαν απλόχερα την αγάπη τους. 
Στο φιλόξενο χώρο του ιδρύματος παρουσία του διευθυντή κ. Νίκου Παπαχριστόπουλου και εργαζομένων, τα μέλη του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους συμπατριώτες μας που βρίσκουν ζεστασιά και εξαιρετική φροντίδα στο ίδρυμα πρότυπο, να μοιραστούν όμορφες στιγμές και να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλοι μαζί και να γίνουν μια μεγάλη παρέα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων, αν και... μικρός σε ηλικία έχει να επιδείξει πλούσια μέχρι τώρα κοινωνική δράση και τους αξίζουν συγχαρητήρια.







   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.