Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήρια επιστολή Α.Ε.Καλαβρύτων προς Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Α.Ε.Καλαβρύτων προς τον Δήμαρχο κο Λαζουρά και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων. Η επιστο...

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Α.Ε.Καλαβρύτων προς τον Δήμαρχο κο Λαζουρά και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων.
Η επιστολή έχει ως εξής:
Η Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων, με την παρούσα επιστολή, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Γιώργο Λαζουρά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, για την οικονομική στήριξη του Σωματείου μας.
Σε δύσκολα οικονομικά καιρούς, η Δημοτική αρχή στηρίζει έμπρακτα και γίνεται αρωγός της μεγάλης προσπάθειάς μας για να κρατήσουμε ζωντανό τον αθλητισμό και την δημιουργική απασχόληση των νέων στον τόπο μας.
Κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Με την σημαντική σας βοήθεια στο μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο του Δήμου Καλαβρύτων, συμβάλετε ουσιαστικά στην καλλιέργεια, την βελτίωση και στην θωράκιση των νέων μας, με ταυτόχρονες πολλαπλές θετικές επιπτώσεις στην κοινωνίας μας.
Την φετινή χρονιά η Α.Ε.Καλαβρύτων, εκτός από την ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στην Β κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας, λειτουργούν: -οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου όπου απασχολούνται 40 παιδιά απ΄όλη την επαρχία Καλαβρύτων στα δύο τμήματά της, -η ανδρική ομάδα Μπάσκετ που συμμετέχουν και παιδιά της Ακαδημίας στο φετινό Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ και -το νεοσύστατο τμήμα στίβου και αθλοπαιδιών με την συμμετοχή 20 κορασίδων.
Να είστε σίγουροι ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί αμείωτα από ανθρώπους με αγάπη για τα παιδιά και όραμα για την ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλο τον Δήμο Καλαβρύτων, με στόχο να αποταμιευτούν αξίες. 
Για την Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης             Ευθύμιος Φλογεράς  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.