HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ι.Μ.ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ: Επιμνημόσυνη δέηση για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν όσοι βρέθηκαν χθες στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου στην επιμνημόσυνη δέηση για τους εκτελεσθέντες από τα γε...

Μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν όσοι βρέθηκαν χθες στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου στην επιμνημόσυνη δέηση για τους εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, Μοναχούς και λαϊκούς της 8ης Δεκεμβρίου του 1943.
Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος συμπροσευχομένων του π. Καλλινίκου, π. Σεραφείφ και Μοναχών της Μονής.
Παραβρέθηκαν: Ο δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, ο Υποδιοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κος Κωνστάντης, ο εκπρόσωπος του Α.Τ.Καλαβρύτων κος Πατερέλης, ο Πρόεδρος των θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κος Ερμείδης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Ζαχλωρούς κος Πλιατσικούρας, το μέλος του Δ.Σ. του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κος Σαρδελιάνος, το μέλος του Δ.Σ. της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κος Κυριαζής.
Δέιτε βίντεο και φωτογραφίες όΠως τις κατέγραψε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS:   


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.