HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

45 Δημοσιογράφοι ήρθαν στα Καλάβρυτα για την BMW και να διαφημίσουν τον τόπο μας (ΦΩΤΟ)

Ούτε ένας, ούτε δυο ούτε τρεις, σαρανταπέντε (45) δημοσιογράφοι , μετρ των... αυτοκινήτων με τεράστια διαδρομή ο καθένας, βρέθηκαν στα ...

Ούτε ένας, ούτε δυο ούτε τρεις, σαρανταπέντε (45) δημοσιογράφοι, μετρ των... αυτοκινήτων με τεράστια διαδρομή ο καθένας, βρέθηκαν στα Καλάβρυτα στην μεγάλη δημοσιογραφική παρουσίαση για τα νέα μοντέλα της BMW (Χ3 και Gran Turismo) στο ξενοδοχείο Kalavrita Canyon Hotel & Spa, 5 & 7 Δεκεμβρίου. Η μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, επέλεξε τον τόπο μας γιατί τα έχει όλα. Φανταστικά τοπία, εξαιρετικές διαδρομές -εντός και εκτός δρόμου-, φιλοξενία και ιστορία, με το ντεκόρ στην φωτογράφιση των νέων μοντέλων να είναι μοναδικό.
Για μας μια πολύ πολύ μεγάλη διαφήμιση, ανέξοδη και σίγουρα πολύ αποδοτική. 
Οι 45 δημοσιογράφοι εκπροσωπούσαν, όλα τα ηλεκτρονικά μέσα, τα έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά) και τηλεοπτικά δίκτυα. Όλοι τους στις δυο μέρες που διήρκεσε η παρουσίαση, όργωσαν με τις νέες... κούκλες της BMW ολόκληρη σχεδόν την επαρχία μας. Από Χιονοδρομικό και Χελμό, έως Πλανητέρου και Μαζέικα, από μοναστήρια και πηγές μέχρι χωματόδρομους, ποτάμια και τις γραμμές του Οδοντωτού.
Όλοι γράφουν και ξαναγράφουν όχι μόνο τις εντυπώσεις τους από τα νέα μοναδικά αυτοκίνητα, αλλά και τον ενθουσιασμό τους για τον τόπο μας.
Οφειλόμενες ευχαριστίες στην BMW Ελλάς και στον Πρόεδρό της που έδωσε το "παρών" στα Καλάβρυτα κ. Karim Christian Haririan  για την επιλογή που έκαναν, και όπως μας δήλωσαν ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσαν να κάνουν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον ιθύνοντα νου της όλης παρουσίασης, οργάνωσης κλπ κλπ,  Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας της BMW, Κωνσταντίνο Διαμαντή, αλλά και σε όλόκληρη την δημοσιογραφική αποστολή 

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, ηταν εκεί, προσκεκλημένο όλες τις ημέρες και κατέγραψε μοναδικές οδηγικές εμπειρίες, αλλά κυρίως τις εντυπώσεις των συναδέλφων δημοσιογράφων που ήταν όλες, μα όλες εξαιρετικές.
Να σημειώσουμε οτι όλες οι εργασίες έγιναν στο Kalavrita Canyon Hotel & Spa και οι απαραίτητοι... ανεφοδιασμοί στην ταβέρνα "Βαρβιτσιώτης"

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Zougla.gr

Newsauto.gr

CNN.gr

Newsbomb.gr

In2Life.gr


Car & Driver

Gocar.gr

Motori.gr

Drive.gr

Andro.gr

Klik.gr

Star.gr

Gazzetta.gr

Capital.gr

Caroto.gr

Pronews.gr

Now24.gr

Insider.gr

Auto-Internet.gr

Newsone.gr

Newsauto.gr

Autoliveris.gr

Marketnews.gr
   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.