Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 30/12/17

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 27χρονη η...

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 27χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε σε καφετέρια και αφαίρεσε από το ταμείο το ποσό των (100) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι  Σενεγάλης, ηλικίας 30 και 42 ετών, διότι πωλούσαν σε υπαίθριο χώρο, (200) ζεύγη υποδημάτων, χωρίς αδείας της αρμοδίας Αρχής και στερούμενοι νομίμων παραστατικών.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών του, μια 47χρονη ημεδαπή,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε, καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, για μη καταβολή εισφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.