HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 3-12-17

Σύλληψη αλλοδαπής για παράνομη άσκηση του επαγγέλματος της νοσοκόμας Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, μέσα σε νοσοκομείο, από αστυ...

Σύλληψη αλλοδαπής για παράνομη άσκηση του επαγγέλματος της νοσοκόμας
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, μέσα σε νοσοκομείο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας,  διότι παρείχε υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας σε ασθενή και εξασκούσε το επάγγελμα της νοσοκόμας, στερούμενη πτυχίου Σχολής Αδερφών Νοσοκόμων, άδειας άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής,  βιβλιάριου εργασίας και υγείας αποκλειστικών αδερφών νοσοκόμων και τριπλότυπου μπλοκ αποδείξεων.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές  αποφάσεις του Τριμελούς και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με τις οποίες του επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης συνολικά σαράντα μηνών για  απόπειρα απάτης και παράβαση της νομοθεσίας για τις επιταγές.

Σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 23 και 15 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, ευρισκόμενες σε χώρο λαϊκής αγοράς, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των ογδόντα ευρώ, από 62χρονη ημεδαπή. Από την διενεργούμενη προανάκριση, προέκυψε ότι με παρόμοια μέθοδο είχαν αφαιρέσει νωρίτερα, το χρηματικό ποσό των (260) ευρώ από 50χρονο ημεδαπό.
 Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα αφαιρεθέντα χρηματικά ποσά και τα επέστρεψαν στους παθόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.