Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Άγνωστοι δράστες έκλεψαν 25.000€ από Ταχυδρόμο

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογ...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, στο Αίγιο, ενεργώντας από κοινού, έσπασαν υαλοπίνακα πόρτας σταθμευμένου φορτηγού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ταχυδρομικής πράκτορα και  αφαίρεσαν μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 23.500 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, για έκτιση ποινής τριών ετών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παράνομη απομίμηση προϊόντων και λαθρεμπορία.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου για τους αλλοδαπούς
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20 και 24 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στη Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.