HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κληρώθηκαν οι όμιλοι του Μουντιάλ 2018 - ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Μόσχα η κλήρωση των ομίλων για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018. Στο Κρεμλίνο, όπου έγινε η διαδικα...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Μόσχα η κλήρωση των ομίλων για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018. Στο Κρεμλίνο, όπου έγινε η διαδικασία, παρέλασε πλειάδα αστέρων του διεθνούς ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών και οι κορυφαίοι που έχει δει αυτός ο πλανήτης όπως Πελέ, Ντιέγκο Μαραντόνα, Μάρκο φαν Μπάστεν, Ρινάτ Ντασάεφ, Ροναλντίνιο, Κάρλες Πουγιόλ, Κλάρενς Ζέεντοερφ, Πέτερ Σμάιχελ, Μαρσέλ Ντεσαγί, Φάμπιο Καναβάρο, Κάρλες Πουγιόλ, Τζεί Τζέι Οκότσα, Μίροσλαβ Κλόζε, Ντιέγκο Φορλάμ και ο παρουσιαστής, Γκάρι Λίνεκερ, είναι λίγα από τα ονόματα που «παρέλασαν» από το σκηνικό στη ρωσική πρωτεύουσα..

Οι πιο ενδιαφέροντες όμιλοι είναι αυτοί που διασταυρώνονται ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες, είναι ο 2ος με Πορτογαλία και Ισπανία, που θα έχουν μαζί και Ιράν-Μαρόκο, αλλά και 6ος με Γερμανία και Σουηδία, που θα πλαισιώνονται από Μεξικό και Νότια Κορέα και ο 7ος με Βέλγιο, Αγγλία, Τυνησία και Παναμά.

Τα γκρουπ του Μουντιαλ:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.