HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Πρόσκληση μίσθωσης βοσκοτόπων 2017

Σε συνέχεια προηγούμενων προσκλήσεων και ανακοινώσεων μας , σας καλούμε, να σπεύσετε να προσέλθετε , το ταχύτερο δυνατό και σε κάθε περί...

Σε συνέχεια προηγούμενων προσκλήσεων και ανακοινώσεων μας, σας καλούμε, να σπεύσετε να προσέλθετε, το ταχύτερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση, το αργότερο, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Δημαρχείο Καλαβρύτων (υπεύθυνες οι κυρίες Χρύσα Παπαδάτου και Ευσταθία Κάτρη, στα τηλέφωνα 26923 60413, 406,400) ή στο Δημοτικό Κατάστημα Κλειτορίας (υπεύθυνη η κ. Παναγιώτα Ράπανου) ή στο Δημοτικό Κατάστημα Αροανίας (υπεύθυνη η κ. Κυριακή Σιαμά – Τακτικού) ή στο Δημοτικό Κατάστημα Δάφνης (υπεύθυνοι οι κ.κ. Θεοδώρα Ασημακοπούλου και Κων/νος Ματσούκας), προκειμένου να ενημερωθείτε και να λάβετε, ενυπόγραφα, γνώση, όλων των στοιχείων και των πληροφοριών της κατανεμηθείσας, σε εσάς, έκτασης βοσκοτόπων, έτους 2016 και 2017 να υπογράψετε σε δύο (2) αντίτυπα, τα σχετικά έντυπα κατανομής επιλεξιμότητας, να παραλάβετε το ένα από αυτά και να καταβάλλετε το προκύπτον, από αυτά, συνολικό μίσθωμα, στον υπ’ αριθμόν 225/004719-86 λογαριασμό, στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και στον κωδικό ΚΑΕ: 3418.
Σας επισημαίνουμε ότι, εάν δεν τηρήσετε τις παραπάνω υποχρεώσεις σας, ανακαλείται η κατανομή βοσκοτόπων, σε εσάς, για το επόμενο έτος.

   
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.