Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 18/12/17

Σύλληψη δύο ημεδαπών και ενός αλλοδαπού για απόπειρα  κλοπής Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση...

Σύλληψη δύο ημεδαπών και ενός αλλοδαπού για απόπειρα  κλοπής
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21 και 22 ετών, καθώς και ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να παραβιάσουν περίπτερο 51χρονου ημεδαπού με χρήση διαρρηκτικού εργαλείου.

Σύλληψη μίας αλλοδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 21χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκμεταλλευόμενη τον συνωστισμό κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας σε Ιερό Ναό στην Πάτρα,  αφαίρεσε τα ατομικά πορτοφόλια από τέσσερις ημεδαπές, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ. Επισημαίνεται ότι, τα χρήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στις παθούσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.