HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έγινε η 1η κλήρωση των αποδείξεων - Ποιοι κερδίζουν 1.000 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (30/11/2017) η πρώτη κλήρωση για τη λοταρία των αποδείξεων από την ΑΑΔΕ και οι τυχεροί λαχ...

Πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (30/11/2017) η πρώτη κλήρωση για τη λοταρία των αποδείξεων από την ΑΑΔΕ και οι τυχεροί λαχνοί έχουν ήδη αναρτηθεί στο aade.gr.
Από 1.000 ευρώ θα εισπράξουν εντός των προσεχών ημερών 1.000 φορολογούμενοι που κληρώθηκαν στην 1η δημόσια φορολοταρία που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στη δημόσια κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 19:30 συμμετείχαν με δεκάδες ή και εκατοντάδες λαχνούς μόνο όσοι φορολογούμενοι πραγματοποίησαν εντός του Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους συναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή με άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, για την αγορά αγαθών ή τη λήψη υπηρεσιών.
Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών στη λοταρία συμμετείχαν 4,5 εκατ. ΑΦΜ από 8 εκατ. συναλλαγές συνολικής αξίας 2,1 δισ. ευρώ.

Πώς θα μάθετε εάν έχετε κερδίσει τα χρήματα
Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τους λαχνούς που κατέχουν μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, και συγκεκριμένα στο aade.gr. 
Στην περίπτωση κάποιος φορολογούμενος κερδίσει τα 1.000 ευρώ θα λάβει ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο, στο λογαριασμό του στο TAXIsnet. Τα χρήματα που θα κερδίσει θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο Taxisnet.
Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του μηνύματος. Μέχρι τότε θα πρέπει να δηλώσουν κάποιον λογαριασμό, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης στο Taxis.
Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι επόμενοι δικαιούχοι. Δηλαδή οι κάτοχοι του 1ου, 2ου, κ.ά. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ
Αναλυτικά βήματα
Οι φορολογούμενοι ακολουθούν αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi. Στη συνέχεια επιλέγουν: Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα τους ζητηθούν το όνομα χρήστη και ο κωδικός τους στο TAXISnet.
Στη συνέχεια επιλέγουν εκτύπωση, στο πλαίσιο που αναφέρει «Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί». (Σημείωση: Επιλέγοντας «εκτύπωση» δεν εκτυπώνονται απευθείας. Ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου φαίνονται αναλυτικά οι λαχνοί)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.