Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΑΡ. ΕΡΜΕΙΔΗΣ: Ευχαριστήριο προς τα μέλη της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Προς τα Μέλη της  Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος  Ευχαριστήριο. Αγαπητές συμπατριώτισσες- συμπατριώτες Φίλες και φίλοι....

Προς τα Μέλη της 
Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος 
Ευχαριστήριο.
Αγαπητές συμπατριώτισσες- συμπατριώτες
Φίλες και φίλοι.

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω, ως απερχόμενος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, μα και ως πλειοψηφίσας σύμβουλος στις εκλογές της 29ης Οκτωβρίου 2017, για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.
Πολλές και πολλοί από εσάς είναι φυσικό να μην γνωρίζετε λεπτομερώς, τους αγώνες που καθημερινά δίνω εγώ και τα κατά καιρούς μέλη των διοικητικών συμβουλίων για την επίτευξη των στόχων της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. 
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολούθησα την προσέλευση των μελών στην Γενική μας Συνέλευση. 
Ήταν η επιβεβαίωση για μένα και τους συνεργάτες μου ότι, όλα αυτά τα χρόνια κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να προσέλθουν τα μέλη μας, μα και πολλά νέα μέλη στην Γενική μας συνέλευση. 
Είναι όμως και μια μεγάλη υποχρέωση για όλα όσα μέλη εκλέχτηκαν και όχι μόνο, να κινηθούμε πολύ πιο δυναμικά, ακούγοντας και τις δικές σας προτάσεις για την επίτευξη των στόχων μας που εμπεριέχονται στο καταστατικό μας.
Είμαστε όλοι νικητές αφού η συνέλευσή μας είχε απόλυτη επιτυχία.
Σας καλώ όλους για ένα νέο ξεκίνημα, πιο δυναμικό ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι και οι επιδιώξεις της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και να δικαιωθούν οι εκτελεσθέντες στην Ράχη του Καπή, σε όλη την περιφέρεια των Καλαβρύτων και κατ΄ επέκταση σε όλη την Ελλάδα, μετά από την συνεργασία μας με όλες τις ανά την Ελλάδα Ενώσεις και Συλλόγους Θυμάτων των Ελληνικών Ολοκαυτωμάτων.
Είμαι στην διάθεσή σας για τις σκέψεις και τις προτάσεις σας.
Θα είναι τιμή για μένα γιατί αυτός είναι ο βασικός στόχος μου.

Με όλη μου την εκτίμηση
Χαρίλαος   Ηλία   Ερμείδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.