HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σία Αναγνωστοπούλου και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων σε Κλειτορία, Κρινόφυτα, Λευκάσιο, Φίλια και Τριπόταμα.

Στο πλαίσιο επικοινωνίας της Ο.Μ Σύριζα Καλαβρύτων , με τους πολίτες του Δήμου μας, μέλη του συντονιστικού, με επικεφαλής την Σία Αναγνω...

Στο πλαίσιο επικοινωνίας της Ο.Μ Σύριζα Καλαβρύτων, με τους πολίτες του Δήμου μας, μέλη του συντονιστικού, με επικεφαλής την Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτή και τέως Υπουργό και το μέλος της Νομαρχιακής Αχαΐας Κώστα Κακκαβά, συμμετείχαν σε ανοικτή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Κλειτορία, με κατοίκους της περιοχής.
Κύρια θέματα συζήτησης ήταν η β΄φάση του αναδασμού που εκκρεμεί και  η παρουσία γεωπόνου στην περιοχή, αλλά και θέματα παιδείας, υγείας και τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα χωριά Κρινόφυτα, Λευκάσιο, Φίλια και κατέληξε Τριπόταμα.
Σε όλες τις παραπάνω περιοχές, διαπιστώθηκε η αγωνία των κατοίκων της περιοχής για την συνεχόμενη ερήμωση των χωριών μας, αλλά και οι δυνατότητες παραγωγικής  ανασυγκρότησης που υπάρχει, ώστε να αναστραφεί αυτή η πορεία . Από πλευρά τόσο της Βουλευτού Σ. Αναγνωστοπούλου όσο και του υπόλοιπου κλιμακίου του Σύριζα δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την μεταφορά των τεθέντων  ζητημάτων , στα αρμόδια Υπουργεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.