Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και τοπικές βροχές στο Ιόνιο και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε σήμερα Κυριακή 26 Νοεμ...

Νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και τοπικές βροχές στο Ιόνιο και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.
Σταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες τα ξημερώματα της Δευτέρας θα ενταθούν και θα επεκταθούν ανατολικότερα, ενώ ενδέχεται να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν αργά τη νύχτα της Κυριακής κυρίως στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 3 έως 15 στη βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 16 και τοπικά 17 στη δυτική Ελλάδα, από 8 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως 18 και τοπικά 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 με 6 μποφόρ, με τάση περαιτέρω ενίσχυσης από το βράδυ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Κυρ, 26 Νοε
Αυξημένη συννεφιά νωρίς το πρωί,  βασικά καθαρός, αλλά και μικρή πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βροχή τη νύχτα.10 oC / oC  με 9 km/h
Δευ, 27 Νοε
Βροχή και πιθανή καταιγίδα.oC / oC  με 14 km/h
Τρι, 28 Νοε
Βροχή.oC / oC  με 10 km/h
Τετ, 29 Νοε
Πιθανή βροχή νωρίς το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας.oC / oC  με 11 km/h
Πεμ, 30 Νοε
Ασθενής βροχή.oC / oC  με 16 km/h
Παρ, 1 Δεκ
Ισχυρή βροχή.oC / oC  με 18 km/h
Σαβ, 2 Δεκ
Ισχυρές βροχές αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βροχή ή χιονόνερο αργά τη νύχτα.oC / oC  με 19 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.