HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΟΣΑΤΟ: Έφυγε από την ζωή ο Γούτος Χ. Σωτήριος "Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ"

Έφυγε σήμερα από την ζωή, σε ηλικία 86 ετών ο Γούτος Σωτήριος του Χρήστου "Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ" όπως τον αποκαλούσαν όλοι οι συμπατριώτ...

Έφυγε σήμερα από την ζωή, σε ηλικία 86 ετών ο Γούτος Σωτήριος του Χρήστου "Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ" όπως τον αποκαλούσαν όλοι οι συμπατριώτες μας από σεβασμό στο πλούσιο έργο που άφησε πίσω του. Διετέλεσε πρόεδρος την κοινότητας Δροσάτου από το 1965 παύθηκε από την χούντα το 1969 και συνέχισε από το 1974 έως 1978. 
Τα κυριότερα έργα του ήταν: 
1. η κατασκευή του δικτύου ύδρευσης 
2. η αποχέτευση 
3. εσωτερική οδοποιία 
4. η προσφορά του στην ανέγερση της εκκλησίας μας. Επίσης διετέλεσε αντιπρόσωπος του αγροτικού συνεταιρισμού του χωριού μας στην ένωση Καλαβρύτων. 
Ήταν παντρεμένος με την Παπαγεωργίου Μαρία, συνταξιούχο προϊσταμένη στο δήμο Αιγίου. Δημιούργησαν μία εξαίρετη οικογένεια και καμάρωσε τα παιδιά του να διαπρέπουν ως γιατροί, η Παναγιώτα παθολόγος στο Ρίο (παλιότερα στα Καλάβρυτα) και ο Χρήστος οδοντίατρος στο Αίγιο και τέως Αντιδήμαρχος. 
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δροσάτου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται εκεί από τις 11 ώστε να τον αποχαιρετίσουν όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι του. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, το Δ.Σ. του συλλόγου και το εκκλησιαστικό συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του... 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.