Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δικαίωμα όλων η προσβασιμότητα

Την ανάγκη για ίση μεταχείριση  των ατόμων με αναπηρία τόνισε για μία ακόμη φορά ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας , χαιρετίζοντας τ...

Την ανάγκη για ίση μεταχείριση  των ατόμων με αναπηρία τόνισε για μία ακόμη φορά ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας , χαιρετίζοντας τη διημερίδα με τίτλο «Σεξουαλικότητα και Αναπηρία: Σύγχρονες προσεγγίσεις και προβληματισμοί» που ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο, στο ξενοδοχείο PATRAS PALACE  της Πάτρας. 
«Η προσβασιμότητα και η άρση των ανισοτήτων είναι στους στόχους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έχοντας ως βασική αρχή  ότι  ένα «προσβάσιμο» περιβάλλον - δίχως εμπόδια- ενθαρρύνει τη συμμετοχή σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του συνόλου των πολιτών, μέλη του οποίου είναι τα άτομα με αναπηρία» τόνισε ο κ. Κατσιφάρας. 
Στην ημερίδα αναδείχτηκαν διάφορες πτυχές της ζωής ανθρώπων με αναπηρία και ιδιαίτερα ευαίσθητες πλευρές, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον  εκπαιδευτικών, στελεχών Ειδικής Αγωγής, κοινωνικών επιστημόνων  και πολιτών  που είναι ευαισθητοποιημένοι γύρω από τον τρόπο διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία
Η διημερίδα, που  πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Θεραπευτικό – Παιδαγωγικό Κέντρο «Μέριμνα», εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η Περιφέρεια  που επιδιώκει μέσα από δημόσιες εκδηλώσεις καταστήσει σαφές στο ευρύ κοινό  ότι τα άτομα με αναπηρία  είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.