HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή ηγεσίας στην Κεντροαριστερά

Έφτασε η ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης για την ηγεσία του νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.  Η ψηφοφορία ξεκινάει στις 08:00 ...

Έφτασε η ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης για την ηγεσία του νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς. 
Η ψηφοφορία ξεκινάει στις 08:00 και θα διαρκέσει έως τις 20:00 και τις δύο Κυριακές. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας, οι κάλπες την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα παραμείνουν ανοιχτές έως και τις 21:00, λόγω της διεξαγωγής του Μαραθώνιου της Αθήνας.

Οι ώρες διεξαγωγής της ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα εξωτερικού θα είναι οι αντίστοιχες με την Ελλάδα, αλλά με βάση τις τοπικές ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι οι ψήφοι από τις ΗΠΑ και τον Καναδά θα αργήσουν να ενσωματωθούν, ενώ τα αποτελέσματα της Αυστραλίας θα γίνουν γνωστά στην Αθήνα μερικές ώρες πριν κλείσουν οι ελληνικές κάλπες.

Σε περίπτωση που κανένας υποψήφιος δεν συγκεντρώσει ποσοστό 50%+1 ψήφο, θα υπάρξει δεύτερος γύρος ανάμεσα στους δύο πρώτους σε ψήφους, την επόμενη Κυριακή, 19 Νοεμβρίου.

Υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς είναι με αλφαβητική σειρά οι Νίκος Ανδρουλάκης, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης, Δημήτρης Τζιώτης.

Στο Δήμο Καλαβρύτων τα εκλογικά κέντρα είναι στο ΚΕΠ Καλαβρύτων και ΚΕΠ Κλειτορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.