Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαρρήκτες χτύπησαν Διακοπτό και Τέμενη

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για κλοπή Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογ...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι ξημερώματα της 19-11-2017 παραβίασαν κεντρική είσοδο πρατηρίου υγρών  καυσίμων στην Τεμένη Αιγιαλείας, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν ένα μεταλλικό χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ, έγγραφα  και τιμολόγια.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι πριν τέσσερις ημέρες τα ξημερώματα, παραβίασαν πόρτα πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Διακοπτό Αιγίου, ιδιοκτησίας 58χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ, μια παιχνιδομηχανή και ένα κινητό τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.