HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Λαζουρά

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Λαζουρά Η δυναμική εμφάνιση του Συλλόγου μας στον πολιτι...

Ευχαριστήριο
του Πολιτιστικού Συλλόγου
Καλαβρύτων
στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Λαζουρά
Η δυναμική εμφάνιση του Συλλόγου μας στον πολιτιστικό χάρτη της πόλης, πέρα από την όρεξη, την προσωπική εθελοντική εργασία των μελών και τη συνεργασία με επαγγελματίες δασκάλους, χρειάζεται και τη στήριξη της δημοτικής αρχής (ηθική και κατά το δυνατόν υλική) για μία αξιοπρεπή παρουσία και γενναιόδωρη προσφορά στον κόσμο, που έχει ήδη αγκαλιάσει την πρωτοβουλία μας.
Στην ανάγκη αυτή ανταποκρίθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, ο οποίος με θετική διάθεση απέναντι στο εγχείρημά μας, συνέβαλε με την αποδοχή του αιτήματος μας, για διάθεση αίθουσας στη Μαθητική Εστία, για τη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας.
Θα θέλαμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε, του Δήμαρχο κ. Γ. Λαζουρά, για την έμπρακτη στήριξη και την αρωγή του στο έργο μας. Η υπόσχεσή του να μας τιμήσει με την παρουσία του σε κάποιο από τα μαθήματα, μας χαροποίησε ιδιαίτερα και του περιμένουμε στη φιλόξενη ομάδα μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.