HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αξονικός Τομογράφος στα Καλάβρυτα με πρόταση Κοντογιάννη και χρηματοδότη τα "Σπήλαια"

Ξάφνιασε ευχάριστα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Δ. Κοντογιάννης με πρόταση που κατέθεσε για να προμήθεια Σύγχρονου Αξονικού...

Ξάφνιασε ευχάριστα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Δ. Κοντογιάννης με πρόταση που κατέθεσε για να προμήθεια Σύγχρονου Αξονικού Τομογράφου για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων.  Δεν πάρθηκε απόφαση αλλά έγινε η πρώτη διαβούλευση στο Δημοτικό Συμβούλιο  με όλους τους συμβούλους να έχουν θετική στάση.
Ο κος Κοντογιάννης έθεσε την πρόταση πρώτα στην δημοτική ομάδα και αμέσως μετά στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η προμήθεια του Αξονικού Τομογράφου, ύψους 150.000 € όπως διατυπώθηκε στη πρόταση Κοντογιάννη, θα γίνει μέσω χρηματοδότησης από το Δημοτική Επιχείρηση "Σπήλαιο Λιμνών" με την σύμφωνη γνώμη, όπως την κατέθεσε του Προέδρου της Επιχείρησης Σωτήρη Δουκλιά.
Το θέμα θα τεθεί επισήμως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση και όπως όλα δείχνουν θα έχει την θετική αναταπόκριση.
Η πρόταση Κοντογιάννη κρίνεται ως εξαιρετική μιας και η τοποθέτηση Αξονικού Τομογράφου στα Καλάβρυτα, θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.