HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΛΙΦΩΝΙ: Με λαμπρότητα τιμήθηκε ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δίπλα στους δύο υπεραιωνόβιους πλατάνους στην πετρόκτιστη Εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου τιμήθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτ...

Δίπλα στους δύο υπεραιωνόβιους πλατάνους στην πετρόκτιστη Εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου τιμήθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή του Αγίου στο Καλλιφώνι Καλαβρύτων. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία πρωτοστάτησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ευχέβιος, με συμπροσευχομένους τον π. Φίλιππα Χόρμπα, τον π. Ανδρέα Ρηγόπουλο και τον ιεροδιάκονο Φιλάρετο.
Στην γεμάτη από κόσμο εκκλησία παραβρέθηκε ο τ. Βουλευτής κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος, πρόεδροι γειτονικών κοινοτήτων και συλλόγων. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε καφές προσφορά του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και γεύμα προσφορά από τον Σύλλογο του χωριού. 
Αξίζει να αναφέρουμε την εξαιρετική δουλεία του εκκλησιαστικού συμβουλίου που διατηρούν καλοσυντηρημένη την εντυπωσιακή τους Εκκλησία, αγιογραφημένη με όμορφες τοιχογραφίες και έχουν διαμορφώσει τέλεια τους εξωτερικούς χώρους διατηρώντας μια σημαντική γωνία του χωριού ζωντανή.
δειτε τις φωτογραφίες όπως τις κατέγραψε ο φακός του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS:     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.