HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας περιμένουμε και το Σάββατο 18/11/2017. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα...

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας περιμένουμε και το Σάββατο 18/11/2017. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά, στη Μακεδονία και στη Θράκη, καθώς και στο ανατολικό και βόρειο Αιγαίο, όπου ενδέχεται οι καταιγίδες να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρές ριπές ανέμου. Σταδιακή βελτίωση του καιρού περιμένουμε από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 5 έως 16 στη βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 18 και τοπικά 19 στη δυτική Ελλάδα, από 8 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως 20 και τοπικά 21 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 5 μποφόρ, ενώ στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο θα είναι νοτιοδυτικοί έως 4 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι νότιοι έως 6 και τοπικά στα νότια τμήματα 7 με 8 μποφόρ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Σαβ, 18 Νοε
Βροχή.oC / oC  με 6 km/h
Κυρ, 19 Νοε
Βροχή.oC / oC  με 15 km/h
Δευ, 20 Νοε
Πιθανή βροχή νωρίς το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας.oC / oC  με 20 km/h
Τρι, 21 Νοε
Αίθριος καιρός το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας.oC / oC  με 8 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.