Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Πάλεψε για την πρώτη του νίκη αλλά έμεινε στην ισοπαλία

Πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό το Σκεπαστό για να καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα αλλά έμεινε στην ισοπαλία απέναν...

Πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό το Σκεπαστό για να καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα αλλά έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην ομάδα του Αχιλλέα Καμαρών. Η ομάδα του Σκεαπστού, εμφανώς βελτιωμένη από τα πρώτα παιχνίδια, άνοιξε το σκορ με τον Μανίκα στο 25ο λεπτό αλλά ο Τριανταφύλλου είκοσι λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ισοφάρισε για τους «πράσινους» της Αιγιάλειας. Κορυφαίοι του αγώνα ο τερματοφύλακας του Σκεπαστού  Κώστας. Παπαδημητρόπουλος που απέκρουσε πέναλτι και έκανε μια εξαιρετική επέμβαση και από την πλευρά των φιλοξενουμένων ο Τριανταφύλλου που αν και 40+ έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Παπαδημητρόπουλος, Κ. Τραγότσαλος, Βασιλακόπουλος, Παπαβραμόπουλος,Tζόβολος, Κανελλόπουλος, Καράμπελας, Παρασκευάς (46΄ Δραγούτης), Βραχλιώτης (68' Π. Τραγότσαλος), Σταθόπουλος, Μανίκας (80' Ντόκος).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Ψαριάδης, Σκούτας, Λιόσης, Ρουμελιώτης, Μαραγκός (80΄ Ηλίας), Μπαρμπούνης, Ντακούλιας (61΄ Γιαννούλιας), Καρέλης, Πανένκο (90΄ Πέτσι), Τριανταφύλλου, Τ. Καραμπούλας.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.