Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοκαριστική τροπή στην οικογενειακή τραγωδία - Έβαλε τέλος στη ζωή του και πήρε μαζί στο θάνατο τα δύο παιδιά του

Νέα τροπή στην οικογενειακή τραγωδία στη Ν. Σμύρνη δίνουν τα στοιχεία που συγκεντρώνουν αστυνομικοί και πυροσβέστες, από το σπίτι της οδ...

Νέα τροπή στην οικογενειακή τραγωδία στη Ν. Σμύρνη δίνουν τα στοιχεία που συγκεντρώνουν αστυνομικοί και πυροσβέστες, από το σπίτι της οδού Κοραή 21 καθώς όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του πατέρα και των δύο παιδιών σε διαμέρισμα της οδού Κοραή δεν οφείλεται σε ατύχημα αλλά σε ηθελημένη ενέργεια του πατέρα.
Σύμφωνα με πηγές ο 45χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, τις βραδυνές ώρες της Παρασκευής προς Σάββατο έγραψε με μαρκαδόρο στον τοίχο τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.
Ο τραγικός πατέρας ήταν κατά πληροφορίες διαζευγμένος και έπαιρνε τα παιδιά του Σαββατοκύριακα
Ο πατέρας και τα δύο του παιδιά, ηλικίας 8 και 10 ετών, εντοπίστηκαν αρχικά χωρίς τις αισθήσεις τους και τελικά στα νοσοκομεία που διακομίστηκαν, ο πατέρας στο Γ. Γεννηματάς και τα δύο παιδιά στο Παίδων, διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Την πυροσβεστική ενημέρωσαν για τη φωτία γείτονες που είδαν τους καπνούς λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα.
Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.