Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπό το φως των προβολέων τα Καλάβρυτα υποδέχονται τον Κεραυνό

Με στόχο να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα τα Καλάβρυτα υποδέχονται το Σάββατο 25/11 το απόγευμα στις 5.00 μ.μ. υπό το φως των πρ...

Με στόχο να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα τα Καλάβρυτα υποδέχονται το Σάββατο 25/11 το απόγευμα στις 5.00 μ.μ. υπό το φως των προβολέων του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων, τον Κεραυνό 2016, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τον Γ΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.
Η ομάδα του Κωστή Βλάχου βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς (2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 5 ήττες) και εντός έδρας έχουν 2 νίκες (Θύελλα Αιγείρας 4-0, Αργυρά 5-0) και 2 ήττες (Φλόγα Ροδιάς 1-3, Α.Ε Δρεπάνου 1-2).
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Τάσου Γιαλλούρη αυτοί βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 4 ήττες) και εκτός έδρας έχουν 1 νίκη (Αναγέννηση/Αίας 1-0) και 3 ήττες (Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-1, Ζήρια/ΤΑΔ’93 0-3, Διακοπτό 1-4).

Ο Κώστα Βλάχος δεν έχει στην διάθεσή του, τους εδώ και καιρό τραυματίες Καλαμαρά και Φάκο και τον Νίκο Παπαδάτο που έχασε τον παππού του και σήμερα θα γίνει η κηδεία στο Σιγούνι, ενώ επιστρέφουν οι Κουτρουμάνης και Μπαχάς. Κανονικά στην αποστολή ο Αλεξόπουλος παρ όλο που νιώθει έντονες ενοχλήσεις στην μέση του. 

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Κώστας Ανδριανός με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Παυλόπουλο και Γιάννη Ιωαννίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.