Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα ίσια η Παναχαΐκή τον Παναθηναϊκό

Οι "ροσονέρι" κέρδισαν τις εντυπώσεις οι πράσινοι κέρδισαν την πρόκριση στους «16» του Κυπέλου Ελλάδας, από το ισοπαλο 1-1 παι...

Οι "ροσονέρι" κέρδισαν τις εντυπώσεις οι πράσινοι κέρδισαν την πρόκριση στους «16» του Κυπέλου Ελλάδας, από το ισοπαλο 1-1 παιχνίδι.  χωρίς να εντυπωσιάσουν έμειναν στο 1-1 
Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός ο οποίος ήρθε ισόπαλος με 1-1 με την μαχητική Παναχαΐκή και προκρίθηκε στους «16» του θεσμού ως πρώτος.
Στο 29ο λεπτό ο Χίλιεμαρκ άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι», ενώ στο 41' ισοφάρισαν οι Αχαιοί μετά από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αργυρόπουλου.
Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό και κάποιες φάσεις, αλλά το δεύτερο ήταν απογοητευτικό, με τους «πράσινους» να έχουν μόλις μία καλή στιγμή, με το σουτ του Χατζηγιοβάνη στο 75'.
Η Παναχαϊκή έχασε τεράστια ευκαιρία στο 93' μετά το ευθύβολο σουτ του Μουστακόπουλου, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βλαχοδήμος για να κλέψει τη νίκη-πρόκριση από την ΑΕΛ.

Παναχαϊκή: Χαλκιάς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος (74’ Ελευθεριάδης), Πολυχρόνης (65’ Μουστακόπουλος), Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Σπανός (77’ Αντωνακόπουλος)

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κουτρουμπής, Ρέις, Δώνης, Χίλιεμαρκ (75’ Τζανδάρης), Αυλωνίτης, Λουντ (56’ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας (65’ Εμμανουηλίδης) 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.