Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Αντιμετώπισε... δώδεκα παίκτες, και έχασε... (ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρά την καλή εμφάνιση, η Α.Ε.Καλαβρύτων δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στις Καμάρες απέναντι στον Φοίνικα...

Παρά την καλή εμφάνιση, η Α.Ε.Καλαβρύτων δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στις Καμάρες απέναντι στον Φοίνικα Σαλμενίκου, γιατί, για άλλον έναν αγώνα, είχε να αντιμετωπίσει και τον 12ο παίκτη των αντιπάλων που λέγεται διαιτητής...   
Ο αγώνας
Το πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μισό του ημιχρόνου και τα Καλάβρυτα να ισορροπούν στην στην συνέχειά του. 
Η πρώτη φάση για το Σαλμενίκο ήρθε στο 20', με την μπάλα σε σέντρα από δεξιά να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο δοκάρι του Λέση. Στο 24' ήρθε η σειρά των Καλαβρύτων να χάσουν μεγάλη ευκαιρία. Σε εκείνο το λεπτό, ο Θ. Αναγνωστόπουλος κινούμενος πολύ έξω από την περιοχή και βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης εξαπέλυσε ένα τεχνικό σουτ που "έγλειψε" το δοκάρι του Μπούνια.
Στο 31' ήρθε η πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν βρέθηκαν τετατετ με τον Λέση και σε διπλή προσπάθεια δεν κατάφεραν να παραβιάσουν το τέρμα αφού ο Λέσης έκανα μια φοβερή, διπλή απόκρουση.
Στο 38' ο Πολυζωγόπουλος πήρε την μπάλα εξω από την περιοχή "άδειασε" τον αμυντικό του Σαλμενίκου, βρέθηκε απέναντι από τον Μπόυνια αλλά το πλασε που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου σε εκτέλεση κόρνερ του Αλεξόπουλου, ο Θ. Αναγνωστόπουλος πήρε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του Σαλμενίκου, Μπούνια να κάνει εξαιρετική επέμβαση. 

Το δεύτερο ημίχρονο έως το 53' δεν είχε να επιδείξει τίποτα το συναρπαστικό. Σε εκείνο το σημείο, ήρθε η πρώτη φάση που σημάδεψε το παιχνίδι. Σε καθαρό κόψιμο του Παπαδόπουλου, ο Μαρής βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε την εσχάτη των ποινών με τον Ραμπαβίλα να εκτελεί εύστοχα, κάνοντας το 1-0.
Στη συνέχεια η ομάδα των Καλαβρύτων πίεσε για την ισοφάριση χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες χωρίς να μπορεί να τις μετατρέψει σε γκολ.
Η δεύτερη φάση που όρισε το τελικό αποτέλεσμα, ήρθε στο 91'. Ο Θ. Αναγνωστόπουλος, ανετράπη καθαρά μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή Παπαδόπουλο όμως να σφυρίζει την παράβαση δείχνοντας φάουλ... έξω από την περιοχή. Η απόφασή του αυτή προκάλεσε τις εντονότατες διαμαρτυρίες παικτών, προπονητή και πάγκου των Καλαβρύτων χωρίς αποτέλεσμα. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Μεσσήνη και Ανδρέα Αναγνωστόπουλο.

Φοίνικας Σαλμενίκου: Mπούνιας, Ραμπαβίλας Χαρ., Θεοφανόπουλος, Μάνε (57΄Σαλάι), Καυγάς (81΄Πετρόπουλος), Βλάχος, Ντολάνι, Μπουλούμπασης, Μαρής Χαρ., Μαρής Γ. (75΄Καψάλης), Ραμπαβίλας Αγγ.

Α.Ε.Καλαβρύτων: Λέσης, Τζόβολος (65΄Καλαμαράς), Αλεξόπουλος, Ντάλλας, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Καμπεράι (81΄Τσαβαλάς), Δημόπουλος, Πολυζωγόπουλος Γ, Αναγνωστόπουλος Θ., Αναγνωστόπουλος Γ (73΄Κατεργάρης).

Παραλειπόμενα:
😢Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πλημμυρών 
💣Πλέον η κατάσταση με τις συνεχιζόμενες απαράδεκτες διαιτησίες έχει ξεπεράσει κάθε όριο με εξόφθαλμα και προκλητικά λάθη και καθιστά πλέον συνυπεύθυνους όχι μόνο τα όργανα της διαιτησίας αλλά την ίδια την ΕΠΣ Αχαΐας. Να σημειώσουμε οτι στις εξέδρες του σταδίου Καμαρών βρέθηκε το μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας κος Οδυσσέας Χριστόπουλος ο οποίος διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα διαιτητικά... λάθη 
Στα αγωνιστικά
💪Πρώτη εμφάνιση σήμερα για τον Παναγιώτη Κατεργάρη. Ο έμπειρος παίκτης αν και ακόμα ανέτοιμος δείχνει οτι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Δεν είναι τυχαίο βέβαια οτι έχει αγωνιστεί στην μεγάλη ομάδα του Παναιγιαλείου αλλά και στην Κ20 του Παναθηναϊκού.
😎Διακριθέντες, χωρίς να υστερήσει κανένας, ο Θόδωρος Αναγνωστόπουλος, ο Διονύσης Τζόβολος, Ντάλλας και Παπαγεωργίου.
Απόντες από την σημερινή αναμέτρηση, εκτός των τραυματιών Καλαμαρά και Φάκου, οι Μπαχάς και Κουτρουμάνης που λείπουν σε σχολική εκδρομή στο εξωτερικό 
😱Το γήπεδο των Καμαρών είναι όχι απλά ακατάλληλο αλλά και επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές.
😉Στο πάγκο της ομάδας με την φόρμα του ο πρόσφατα εγχειρισμένος Δημήτρης Καλαμαράς που σε αυτό το γήπεδο τραυματίστηκε τόσο σοβαρά και στις κερκίδες ο έτερος τραυματίας Φάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.