Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΖΑΧΛΩΡΟΥ: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες, από τους Γερμανούς (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες, από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στις 08 Δεκεμβρίου 1943, κατοίκους των χωριών Άνω και Κάτ...

Εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες, από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στις 08 Δεκεμβρίου 1943, κατοίκους των χωριών Άνω και Κάτω Ζαχλωρούς, τελέσθηκε σήμερα στην Κάτω Ζαχλωρού. 
Παραβρέθηκαν, συγγενείς των θυμάτων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κος Γιαννάκης, ο αντιδήμαρχος κος Χουλιάρας, ο βοηθός Δημάρχου κος Μαγκαφάς, ο τέως Βουλευτής κος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Σύλλογου Φίλων του Οδοντωτού κος Καραπαναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κος Ερμείδης, ο εκπρόσωπος του Α.Τ.Καλαβρύτων κος Πατερέλης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων   
Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσαν ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος και ο π. Κωνσταντίνος Δημόπουλος.
Στεφάνια κατέθεσαν ο κος Μητρόπουλος εκ μερους των οικογενειών των θυμάτων, ο Δλημαρχος Καλαβρύτωνς κος Λαζουράς, ο Αστυνόμος κος Πατερέλης, ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κο Γιαννάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κοινότητας κος Πλιατσικούρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Οδοντωτού κος Καραπαναγιώτης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κος Ερμείδης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.