HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Άδειασε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών αλλά τον... τσίμπησαν στην Εθνική οδό

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο 173ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής  Οδού Αθηνών – Πατρών, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τρ...

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο 173ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής  Οδού Αθηνών – Πατρών, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, στην Πάτρα, είχε διαρρήξει κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών και είχε αφαιρέσει συνολικά (23) συσκευές κινητής τηλεφωνίας και τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη όλα τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι είχαν εξακριβώσει άμεσα την εμφάνιση του δράστη και το όχημα διαφυγής, ενημερώνοντας παράλληλα τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Επίσης, οι  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί αν ο 36χρονος εμπλέκεται και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.