HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος Σκοταναίων σε Δαύλεια και Δίστομο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  Σκοταναίων, πραγματοποιεί αύριο Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 ημερήσια εκδρομή, στην γραφική Δαύλεια κ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  Σκοταναίων, πραγματοποιεί αύριο Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 ημερήσια εκδρομή, στην γραφική Δαύλεια και στο ιστορικό Δίστομο. 
Θα επισκεφθούν την ιστορική Ι.Μ. ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ η οποία κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας υπαγόταν στην Ιερά Μονή Σινά. Βρίσκεται στις πλαγιές του Παρνασσού, καθώς το τοπίο είναι μοναδικό σε ομορφιά και γαλήνη. 
Στην συνέχεια θα προχωρήσουν για το ΔΙΣΤΟΜΟ που έχει μείνει στην ιστορία ως μαρτυρική πόλη, λόγω της Σφαγής από τους Γερμανούς το 1944 και θα επισκεφθούμε το Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού καθώς  και το Μαυσωλείο Διστόμου το οποίο είναι  ένα από τα πιο εντυπωσιακά και επιβλητικά μνημεία της Ελλάδας που στήθηκαν στη μνήμη  των Θυμάτων του Ναζισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.