Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεργασία πυροσβεστικών Σωμάτων Ελλάδας - Κύπρου

Στα πλαίσια του Διασυνοριακού Προγράμματος Interreg V-Α Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020 με ακρωνύμιο «Ήρων» που αφορά τη Διαχείριση και Πρόληψ...

Στα πλαίσια του Διασυνοριακού Προγράμματος Interreg V-Α Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020 με ακρωνύμιο «Ήρων» που αφορά τη Διαχείριση και Πρόληψη Κινδύνων από Φυσικές, Τεχνολογικές και Ανθρωπιστικές καταστροφές, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στο Αρχηγείο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου παρουσία του Διευθυντή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανώτερου Αστυνόμου Μάρκου Τράγκολα και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας Αντιστράτηγου ΠΣ Βασίλειου Καπέλιου, ημερίδα και υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των δύο Πυροσβεστικών Σωμάτων . 
Το πρόγραμμα στοχεύει τόσο στην υλοποίηση δράσεων βελτίωσης της επιχειρησιακής συνεργασίας και αποτελεσματικότητας από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των δύο Κρατών, σε περιπτώσεις φυσικών, τεχνολογικών και ανθρωπογενών καταστροφών, όσο και στην ανάπτυξη κοινής μεθοδολογίας αντιμετώπισης τέτοιων κινδύνων, αποσκοπώντας στην προστασία του περιβαλλοντικού πόρου.
Οι βασικές εκροές και οι στόχοι του προγράμματος αφορούν αγορά εξοπλισμού και εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις του προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.