HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Φωτήλας στηρίζει Μαρλαφέκα

Την στήριξη στον Πλάτωνα Μαρλαφέκα για τις επικείμενες Επιμελητηριακές εκλογές δήλωσε με ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. κος ...

Την στήριξη στον Πλάτωνα Μαρλαφέκα για τις επικείμενες Επιμελητηριακές εκλογές δήλωσε με ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. κος Ιάσων Φωτήλας. 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:  
Οι Επιμελητηριακές εκλογές για την Αχαΐα τον Δεκέμβριο του 2017 δεν είναι μια απλή αναμέτρηση. Είναι μια υπόθεση που αφορά όλους τους Αχαιούς, αφού θα κρίνουν το μέλλον, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του τόπου μας. Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι ο κύριος αντισταθμιστικός παράγοντας στις πολιτικές λιτότητας και της καταστροφής της μεσαίας τάξης – που είναι και η ραχοκοκαλιά της οικονομίας. Άρα ένα δυνατό επιμελητήριο με μία διοίκηση ενωτική, σύγχρονη, με γνώση των αλλαγών που συντελούνται αλλά και με στέρεες βάσεις στο σήμερα μέσα από την εμπειρία που έχει αποκτήσει είναι μονόδρομος.
Η Ανανεωτική Επιχειρηματική Κίνηση με επικεφαλής τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα που έχει «αναλάβει τα ηνία» στο Επιμελητήριο Αχαΐας από το 2012 εκφράζει με συνέπεια και δυναμικά   ένα σύγχρονο επιχειρηματικό και παραγωγικό μοντέλο ανασυγκρότησης της χώρας, με αιχμή τα ελληνικά προϊόντα υψηλής αξίας που θέλουμε να κατακτήσουν το μερίδιο που τους αξίζει στην παγκόσμια αγορά. Μέσα από πρωτοβουλίες δικές της αλλά και σε συνεργασία με άλλους φορείς για σημαντικούς θεσμούς, ενδεικτικά αναφέρω την έκθεση καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας PATRAS IQ αλλά και πληθώρα άλλων, με κοινό προσανατολισμό την στήριξη της επιχειρηματικότητας, κατάφερε να αναδείξει και να υποστηρίξει το σύνολο των προσπαθειών που γίνονται για την προβολή της περιοχής μας. Έκανε, ταυτόχρονα, συγκεκριμένες πράξεις ώστε να ανατρέψει τον υψηλό αριθμό ανεργίας στο νομό, τις κοινωνικές ανισότητες και την απόγνωση των Αχαιών για το αύριο. Δημιούργησε, τέλος, νέες συμμαχίες, όπως στην Αιγιάλεια, με μόνο σκοπό τη δημιουργία στέρεων βάσεων προόδου και βελτίωσης των οικονομικών συνθηκών. 
Βασικό συστατικό της φιλελεύθερης ιδεολογίας και πρακτικής είναι η επιχειρηματικότητα και η περιφερειακή ανάπτυξη που στηρίζει όσους υπηρετούν με ζήλο και εργατικότητα την πρόοδο στον τόπο μας. Η Νέα Δημοκρατία δεν δίνει χρίσματα και πολύ περισσότερο δεν θέλει να κομματικοποιήσει τις εκλογές των επιμελητηρίων. Παρόλα αυτά, ως βουλευτής και ενεργός πολίτης, δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος αλλά οφείλω να πάρω θέση για τα κοινά και για το μέλλον της ιδιαίτερης πατρίδας μου. Πιστεύω λοιπόν ότι η κίνηση που οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον για την Αχαΐα είναι η κίνηση με επικεφαλής τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα.  Για ένα μέλλον με ανάπτυξη για την Αχαΐα και ευρύτερα για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.