Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τεράστια νίκη του Ολυμπιακού στην Πόλη

Μια τεράστια σημασίας νίκη πέτυχαν οι Πειραιώτες οι οποίοι επικράτησαν με 90-83 της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Οι «ερυθρ...

Μια τεράστια σημασίας νίκη πέτυχαν οι Πειραιώτες οι οποίοι επικράτησαν με 90-83 της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με κύριο εκφραστή των επιθέσεών τους πήραν προβάδισμα στο σκορ 12-16.
Οι Τούρκοι όμως είχαν γρήγορη απάντηση και με μπροστά τον Σλούκα και τον Νάναλι γύρισαν γρήγορα το παιχνίδι και έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ, με 40-30.
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν μαγικό και κανείς οπαδός των «ερυθρολεύκων» δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη.
Με εξωπραγματικό Ρόμπερτς και άξιους συμπαραστάτες τους Στρέλνιεκς και Τόμσον ο Ολυμπιακός έκανε σερί 13-27 και προηγήθηκε 53-57.
Στην τέταρτη περίοδο η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνέχισε με την ίδια ευστοχία και ανέβασε την διαφορά μέχρι και τους 11 πόντους.
Τόσο η ασφυκτική πίεση των Τούρκων όσο και οι κακές επιθέσεις των παιχτών του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με αρκετά διαιτητικά λάθη οδήγησαν το ματς στην παράταση με τις εύστοχες βολές του Βέσελι, διαμορφώνοντας το τελικό 75-75.
Και ενώ όλοι περίμεναν πως στον Ολυμπιακό θα απογοητευτούν από αυτήν την απρόσμενη εξελιξη, αντίθετα οι Πειραιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.
Με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Πρίντεζη και Γιάννις Στρέλνιεκς, οι «ερυθρόλεθκοι» πέρασαν μπροστά στο σκορ και δεν ξανακοίταξαν ποτέ πίσω.
Το τελικό σκορ βρήκε τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 83-90, δίνοντάς του μια μεγάλη νίκη και ηρεμία μετά τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα.
Κορυφαίος των νικητών ο Γιώργος Πρίντεζης (18π.) αλλά και ο Μπράιαν Ρόμπερτς (21π.), ο οποίος έδωσε απαντήσεις.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 40-30, 53-57, 75-75, (παρ.) 83-90
Φενέρμπαχτσε (Ομπράντοβιτς): Τόμπσον 2, Μέλι 11 (1), Γουοναμέικερ 15 (2), Σλούκας 13 (1), Νάναλι 22 (3), Γκούντουριτς 4, Βέσελι 8, Ντατόμε 8 (1).

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): ΜακΛίν 9, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ 10, Στρέλνιεκς 16 (4/7τρ.), Πρίντεζης 18 (7ριμπ.), Παπανικολάου 7 (5ριμπ., 6ασ.), Μάντζαρης, Ρόμπερτς 21 (5/7τρ.), Γουίλτζερ, Τόμπσον 9 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.