Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των Τούρκων που συνελήφθησαν στην Αθήνα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις...

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των εννέα Τούρκων που συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε τρία σπίτια σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα.
Παράλληλα, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και αναγραφόμενα προσωπικά στοιχεία καταφανώς πλαστών εγγράφων, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια ερευνών σε οικία στο Νέο Κόσμο, καθώς και φωτογραφίες και αναγραφόμενα προσωπικά στοιχεία και έγγραφα, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια ερευνών σε δεύτερη οικία στο Νέο Κόσμο.

Δείτε εδώ όλα τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των παραπάνω, τη διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσης - συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν και τη διακρίβωση των στοιχείων τυχόν συμμετόχων.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, είχαν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.