Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Αθώος ο οδηγός του συμβάντος με το σκυλί στην Πούντας -Καλαβρύτων

Αθώος κρίθηκε μόλις τώρα, συμφωνία Δικαστή και Εισαγγελέα στα Καλάβρυτα, ο κατηγορούμενος οδηγός του αγροτικού που έσερνε σκυλί στην Πού...

Αθώος κρίθηκε μόλις τώρα, συμφωνία Δικαστή και Εισαγγελέα στα Καλάβρυτα, ο κατηγορούμενος οδηγός του αγροτικού που έσερνε σκυλί στην Πούντας - Καλαβρύτων, λίγο έξω από τα Καλάβρυτα. Ο οδηγός δεν κατάλαβε οτι το σκυλί έπεσε από την καρότσα που το έχε δεμένο με αποτέλεσμα να το σέρνει στο οδόστρωμα και το άτυχο ζώο να χάσει την ζωή του. Ο οδηγός του οχήματος συντετριμμένος από το περιστατικό τονίζοντας μάλιστα στην ακροαματική διαδικασία οτι δεν θα μπορούσε να διανοηθεί να κάνει κακό στο σκυλί του, που υπεραγαπούσε. Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε και στις διαστάσεις που πήρε το θέμα με την δημοσίευση του βίντεο από οδηγό που τον ακολουθούσε λέγοντας οτι όταν το σταμάτησε και είδε τι συνέβη, έδειξε την συντριβή του και την στεναχώρια του για το συμβάν.  Να σημειώσουμε ο κάτοχος του ζώου και οδηγός, είναι ηλικιωμένος, έχει πρόβλημα ακοής και δεν μπόρεσε να καταλάβει το τι είχε συμβεί.    

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.